Në pah

Shkrimet e fundit

STALINI: ARI APO ARUSH?

Po lexoj këto ditë A Million Drops, një thriller epik nga Victor del Árbol (titulli origjinal […]

EMOJI TË REKRUTUARA (V)

Dallimet mes ligjërimit të shkruar dhe atij të folur gjithnjë ofrojnë një pikënisje të frytshme, për […]

MENDIME TË PAKREHURA (XXXVII)

(nga Stanislaw Lec*) Asnjë Zot nuk i ka mbijetuar humbjes së besimtarëve të vet. E bëri copë-copë […]

MË KEQ SE VJEDHJE

Një grup mediash të afërta me qeverinë dhe Bashkinë e Tiranës të paktën sa i përket […]

DOKTRINA E FATIT TË QARTË

nga Ernest Nasto Kemi shkruar më parë për pështjellimin e madh të shkaktuar nga dukuria Trump […]

EMOJI TË REKRUTUARA (IV)

Para pak ditësh një tërmet prej rreth 5 ballësh goditi Tiranën dhe zona të tjera në […]

DYZIME SH-KRIM-TARËSH

Bill Mauldin fitoi një Pulitzer për karikaturën e botuar në 30 tetor 1958, në gazetën “St. […]

EMOJI TË REKRUTUARA (III)

Për të parë më në hollësi se çfarë “pune komunikative” bëjnë emojit e hedhura në statuset […]

LA VIE EN ROSE

nga Ana Idromeno Kutërbimi i groshëve që janë lënë në sobë më shumë se çe kërkon […]

SHYTI E MBAN MENDJEN TE DEMOKRACIA ATHINJOTE

Këta deputetë kot e kanë që marrin fjalën në seancat plenare dhe i sheh gjithë dynjaja […]

EMOJI TË REKRUTUARA (II)

Te The Semiotics of Emoji (Bloomsbury Advances in Semiotics, November 2016), pasi shënon që synimi i […]

error: Vini re: Materiali është i mbrojtur me të drejta autori. Nëse keni nevojë për tekstin, lutemi lidhuni me një administrator të faqes!
Këtë e pëlqejnë %d blogues: