FUNDI – FILLIMI (SHQIPËRI 1981 – 1991)

MICHEL SETBOUN: FUNDI – FILLIMI (SHQIPËRI 1981 – 1991) Intervistoi Gresa Hasa Michel Setboun është një […]

THE END – THE BEGINNING

MICHEL SETBOUN: THE END – THE BEGINNING (ALBANIA 1981 – 1991) Interviewed by Gresa Hasa Michel […]

TË MOS E SHMANGIM PROBLEMIN

nga Gresa Hasa Ishte një kohë kur Gazeta TemA më merrte pa leje statuset në Facebook […]

RRUGA DREJT LIRISË KALON NGA ÇMENDURIA

nga Gresa Hasa Më 1964, Joseph Brodsky asokohe 24 vjeç u diagnostikua me skizofreni të avashtë […]

2 NË 1 

nga Gresa Hasa Gjithmonë më kanë intriguar ofertat dy në një, ndoshta sepse lojën me numra […]

LLOGARI DHE DETYRË

nga Gresa Hasa Përgjigjja që znj. Kumbaro i ka dhënë aktorit Robert Ndrenika në faqen e […]

ARTI I KRIJIMIT LETRAR (V)

  përktheu Gresa Hasa Kjo është pjesa e tretë e intervistës me Italo Calvino-n të regjistruar […]

ARTI I KRIJIMIT LETRAR IV

përktheu Gresa Hasa Kjo është pjesa e dytë e intervistës me Italo Calvino-n të regjistruar nga […]

ARTI I KRIJIMIT LETRAR (III)

Përktheu Gresa Hasa Kjo është pjesa e tretë e kolazhit të botuar për Italo Calvino-n, një […]

ARTI I KRIJIMIT LETRAR (II)

Mendime përpara një interviste Nga Italo Calvino (përktheu Gresa Hasa *) Ҫdo mëngjes i them vetes: […]

ARTI I KRIJIMIT LETRAR (I)

përktheu Gresa Hasa* Me të dëgjuar për vdekjen e Italo Calvino-s në shtator 1985, John Updike […]

TOKË E XANUN

nga Gresa Hasa Me konceptin e pronës jam njohur për herë të parë nga Razija. Unë […]

error: Vini re: Materiali është i mbrojtur me të drejta autori. Nëse keni nevojë për tekstin, lutemi lidhuni me një administrator të faqes!
Këtë e pëlqejnë %d blogues: