Edi Rama

VIZITË TOKSIKE

Me siguri do të ketë qytetarë të Republikës së Shqipërisë që shqetësohen kur shohin ish-kryeministrin britanik […]

VITRINA S’BËHET DYQAN

Sikurse të gjithë ata që dinë shkrim e këndim – ose shkrim edhe më mirë se […]

Ndërtimi i stadiumit në kryeqytet, 14 maj 1940

PRISHËSIT

“Pas meje, kiameti!” thotë shprehja e njohur franceze e kohës së Luigjit të XV-të. Mirëpo pushtetarëve shqiptarë u ka munguar durimi. Kështu që edhe kiametin e kanë prurë me vete: “Bashkë me mua, fadromat!” Administrimi i kryeqytetit, për shembull, dhe sidomos ideja e ndryshimit në politikë-bërje, prej kohësh përjetohet si një koncert prishjesh.

NJË VEND KU TË EMIGROJNË SHQIPTARËT

Pati një farë jehone në mediat tona deklarata që ia bëri Edi Rama Das Magazin, se […]

SHPJEGIM POSTSOCIALIST APO POSTKOLONIAL?

“Ku je, Nanni?” Pse nuk indinjohesh më, ngulmon gazetari i majtë pa kompromis nga tribuna e […]

ARTISTI NË FRON

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, hapi këto ditë një ekspozitë në Napoli – një nga të […]

RROBAT E REJA TË KRYEMINISTRIT

Tre vitet e fundit të pushtetit kryeministror i kanë kushtuar shumë imazhit të Edi Ramës. Gjithnjë […]

FJALË MIKU

[Më poshtë po përcjellim të plotë fjalën e mbajtur nga kryeministri, z. Edi Rama, në prezantimin […]

NGA PËREMRAT TE PËRGJEGJSHMËRIA

Po dua t’i kthehem një momenti të intervistës së paradokohshme të kryeministrit Rama me Tim Sebastian, […]

NDRYSHIMI MES OPINIONIT DHE FAKTIT

nga Silvana Toska Me gjithë problemet e shumta në vend, po t’u referohesh mediave të javëve […]

HARTA DHE TOKA

Juve mund të mos ju besohet, Edi Rama më ka dërguar letër! Nuk e di nga […]

ME VRAP DREJT EUROPËS

Më poshtë disa përshtypje të miat, pasi ndoqa intervistën e kryeministrit të Shqipërisë Edi Rama me […]

error: Vini re: Materiali është i mbrojtur me të drejta autori. Nëse keni nevojë për tekstin, lutemi lidhuni me një administrator të faqes!
Këtë e pëlqejnë %d blogues: