MISTERE MEDIATIKE

Nuk është mbushur java, që kur për herë të parë më zunë sytë një shkrim disi […]

JANI DHE GJONI

Në një shkrim të mëparshëm në blog, u hap një debat në komentet mbi pretendimin e […]

VEND DHE KOHË (II)

koha Perceptimi pagan i kohës – thotë Ramfos, është i trajtës ciklike. I përgjigjet ciklit diellor, […]

VEND DHE KOHË (I)

një përqasje filozofiko-historike Kjo seri e vogël shkrimesh mbi dy të dhëna themeltare (vend dhe kohë) […]

MANOLIS

Julius Një ngjarje e veçantë paska ndodhur në parlamentin grek para 12 ditësh – meqë më […]

KARAGJOZI

Në shkrimin e fundit të vetin me titull RRAPA-SHTRAPA, Xha Xhai flet përveç të tjerash dhe […]

RRËNJËT E DRAMËS SË KORÇËS

Julius   Drama e shfaqur në teatrin e Korçës, me titull “Shën Maria e Beratit” dhe […]

KOLORIT MEDIATIK

Julius Një shkrim tek sajti i Respublica-s, më bëri të reagoj me një koment, dhe më […]

INTEGRIM APO BASHKIM?

Julius Po bëhen gati dy muaj që nga festa e 100 vjetorit të pavarësisë, dhe nën […]

NË MOS KENI ARMIK, GJENI!

Julius Një situatë disi e çuditshme u përvijua këto ditët e fundit në të dy anët […]

RETORIKË PRIMITIVE

Këto ditë qëlloi që të ndiqja në mediat shpërthimet nacionaliste të kryeministrit Sali Berisha, dhe kisha […]

NAIM ÇMITIZUESI

Julius Në vazhdën e diskutimeve që ndoqën nusen greke, një nga krushqit e temës (nëse më […]

error: Vini re: Materiali është i mbrojtur me të drejta autori. Nëse keni nevojë për tekstin, lutemi lidhuni me një administrator të faqes!
Këtë e pëlqejnë %d blogues: