populizmi

RAMALOG II

Zhvendosja e luftës së korrupsionit nga zyrat e shtetit tek faqja e Facebook të kryeministrit ishte […]

REVOLTË APO POPULIZËM?

Një fantazmë e re po sillet rrotull në Europë dhe gjetiu në botën Perëndimore: populizmi. Pas […]

EDHE NJË VIT PA NJERËZ

Një traditë tashmë e pabukur: në fund të dhjetorit, mediat zgjedhin “njeriun e vitit” – këtë herë […]

MOTRA, SHPAGIME DHE KONSPIRACION

Ata që duan t’i gëzohen normalisht fitores së kombëtares së futbollit dhe kualifikimit për në Francë […]

REALITETI BANAL

Në një shkrim të ngjashëm me serinë e shkrimeve në PTF BOTË PARALELE (I, II, III), […]

KËMBËSORË DHE SHIGJETARË

Julius Ta bëjmë Shqipërinë si gjithë Evropa, ishte parulla popullore e fillimviteve 90′. Një masë e […]

ORGANIZMA PA IMUNITET

Debati për heqjen e imunitetit parlamentar, si në çdo rast, mund të shihet nga pikëpamje të […]

NJË KOMB, NJË QËNDRIM

Ky është një nga ato slogane që tingëllojnë si të AKZ-së, por në të vërtetë, kërkimet […]

A NEW KID IN TOWN

Për AKZ-në, si ngjyrë të re në spektrin e politikës shqiptare kemi folur dhe do të […]

RIKTHIMI I VARGUT

Ka kohë, ndoshta muaj, që redaktorët e “Shekullit” i kanë bërë vend, në rubrikën e opinioneve, […]

PUBLIKU DËFREHET

Në kontekstin e diskutimeve rreth çështjes Pango vs. Top Channel, m’u kujtua një rast i ndodhur […]

presidenti uruguajan Mujica

NDODH EDHE KËSHTU

Nga një lajm i këtyre ditëve mësova se disa zyrtarë të lartë të Kosovës kanë deklaruar […]

error: Vini re: Materiali është i mbrojtur me të drejta autori. Nëse keni nevojë për tekstin, lutemi lidhuni me një administrator të faqes!
Këtë e pëlqejnë %d blogues: