ËSHTË MAKBETH KY QË SHOH PËRPARA?

nga Elsa Demo Shekspiri është dramaturg më tepër i lexuar sesa i ndjekur në skenë nga […]

QË KUMBARO TË SHPËTOJË LEGJENDËN E SAJ CIVILE

nga Elsa Demo Sa herë e keni dëgjuar tregimin e Mirela Kumbaros për atë moment kur […]

SI MUND TA VRASËSH NJË PERSONAZH

nga Elsa Demo Nga fondi i kinemasë europiane ka jo pak vepra që vlejnë si shembuj […]

MAGJISTARËT E MUREVE

Raportet e gazetarisë me artet dhe kulturën në dekadën e fundit. Një kod komunikimi që ruan […]

error: Vini re: Materiali është i mbrojtur me të drejta autori. Nëse keni nevojë për tekstin, lutemi lidhuni me një administrator të faqes!
Këtë e pëlqejnë %d blogues: