mediat

TË NGECUR NË ROL

Një ngjarje e çuditshme ka pushtuar këto ditë faqet “e lehta” të mediave. Një çift skocez […]

QYMYR DHE GËLQERE

Kërkimit të së vërtetës, për vrasjet shtetërore të 21 janarit 2011, duket sikur po i vjen […]

SHKRIME DHE KOMENTE

Herë pas here, ndonjë koment qëllon i menduar e i shkruar kaq mirë, ose trajton çështje aq […]

POLITIKA NË SHISH-E

Miratimi i ligjit të ri për SHISH-in duket temë kryesore në politikën e ditës, në Tiranë. […]

KRIM DHE DËFRIM

Tetë vjet më parë, më 21 gusht të vitit 2001 në qytetin e Novi Ligure-s në […]

REALITET I KRIJUAR

Supozoj se lexuesi e ka mësuar tashmë se çfarë ndodhi me ministrin shqiptar të Kulturës Ylli […]

SKANDALI I SKANDALEVE

  Një mysafir i mërzitshëm është ulur këmbëkryq në gazetarinë shqiptare: skandali. “I mituri në qeli […]

SHALLI SHUMENGJYRESH I ANALISTIT

Sot më tërhoqi vëmendjen një shkrim satirik (spoof ose parodi) i Self Made Radio, me titullin […]

VIKTIMAT SOVRANE

Mes shumë prapësive që mediat e Shqipërisë, pas 1990-ës, mësuan prej simotrave të tyre në Perëndim, […]

GJAKMARRJA NË MEDIAT

Ditët e fundit, befasisht, dy media globale të peshës së rëndë botuan artikuj që trajtonin plagën […]

PËRDHOSJA E DHIMBJES

Shumëkujt do t’i ketë rënë në sy tashmë sa i sundon sentimentalizmi mediat në mëmëdhe, kur […]

INSEKTOFOBIA

Kush merret me publicistikë në letrat shqiptare, duhet të jetë gati të përballet me gjithfarë insektesh […]

error: Vini re: Materiali është i mbrojtur me të drejta autori. Nëse keni nevojë për tekstin, lutemi lidhuni me një administrator të faqes!
Këtë e pëlqejnë %d blogues: