Në pah

MË JEPNI NJË SHESH, TË LËVIZ BOTËN

Më tingëlluan të tepruara, të shtirura, në kufi të histerisë, reagimet për “mbulimin” e statujës së […]

E FUNDMJA E POPAJVE

nga Ylljet Aliçka « Dua vetëm një televizor që të shikoj filma serialë me dashuri » Bashkëbisedim me të […]

VELIAJ MË DYSH

Boldnews.al, një portal që deri më tash nuk e njihja, ka botuar një raport të titulluar […]

ROENTGENIZDAT

Rusët janë amatorë të thekur të muzikës së mirë amerikane. Dikur këtu në PTF kam patur […]

CAMAJ I ÇLIRUAR

nga Edon Qesari Më tërhoqi vëmendjen një koment që Ardian Vehbiu[1] bëri para disa ditësh mbi […]

MEDIAT JEMI NE

nga Oerd Bej Që media shqiptare është në krizë nuk ka nevojë të mbështetemi vetëm në […]

DY SKAJET E PREJARDHJES

Shqiptarët rrjedhin nga ilirët, shqiptarët nuk rrjedhin nga ilirët: ja një arrë gungë e albanologjisë. Për […]

SHKRIMTARËT SHKRUAJNË EDHE KËSHTU

nga A.A.B. Është gjynah i madh, vërtet, mënyra sesi janë rimarrë nga shtypi disa fotografi të […]

ANAKRONIZMI NË KULTURË DHE NË MENDJE

Shkrimi im për debatin që kaploi vëmendjen e publikut shqip, në lidhje me përkatësinë etnike të […]

NDERIM PËR ZOMBIE-T E ROMEROS

Mbrëmë lajmëruan se ish ndarë nga kjo botë regjisori George A. Romero – babai i zombie-ve […]

KALENDARI SI ALIBI

Ndoshta edhe ngaqë kam kaluar 30 vjet nën një regjim ku përkujtimi i së kaluarës bëhej […]

RAMA-LOG 1

Facebook është kthyer në një fushë betejë për zemrat e mendjet e shqiptarëve. Askush më shumë […]

error: Vini re: Materiali është i mbrojtur me të drejta autori. Nëse keni nevojë për tekstin, lutemi lidhuni me një administrator të faqes!
Këtë e pëlqejnë %d blogues: