PARA OPERACIONIT

Kur e sollën plakën e shkretë në urgjencë, ajo gati kish rënë në komë dhe kish […]

NË KOHËN E DUHUR

Sot ju kam thirrur, tha Kryetarja, sepse dua t’ju propozoj krijimin e një organizate të re. […]

MJESHTRI I LISTAVE

Këtë herë e kam me ty, o Adri Vukaj. Që nuk e ke emrin Adri, as […]

LLAFE KOLLTUKU

E preu me sëpatë pemën që ia zinte pamjen e parkut. Mikut tim, tashmë të thinjur, […]

KALI I GULËS

Thonë se perandori romak Kaligula E pat emëruar kalin e vet konsull Senator, thonë disa të […]

BORGESTRA

Teatri përmban një numër të pacaktuar, e ndoshta të pafund sallash gjashtëkëndore, ku mund të ulen […]

JU FLET NJË SHËRBËTOR I POPULLIT

Të dashur qytetarë dhe vizitorë, motra dhe vëllezër, kolegë, miq dhe dashamirës, ndjekës të mi dhe […]

NEWSPEAK

Ç-spital: institucion shëndetësor ku shkohet për t’u sëmurur. Ç-plak: njeri i moshuar, që nuk i ka […]

ËNDRRA PËR T’U TREGUAR

Kujtohem, disi papritur, se paskam pasur një telefon tjetër, të vjetër, me ekranin ende bardhezi, me […]

THËRRIME DHEU

Ma, po Udhëheqësi kur do të vdesë? – pyeti njëri nga fëmijët, që e kishin marrë […]

BAJE ZOT ANDËRR

Në fillim ishte pasqyra – ose syprina e qetë e ujit, ku pa veten Narcisi dhe […]

NJERËZIT QË

Njerëz që heqin këpucët para se të hyjnë në punë, i lënë te pragu i derës, […]

error: Vini re: Materiali është i mbrojtur me të drejta autori. Nëse keni nevojë për tekstin, lutemi lidhuni me një administrator të faqes!
Këtë e pëlqejnë %d blogues: