PËRZHITJE

Mjeku i mirë, spitali plot.

***

Në Epir hanë në fillim qershinë, pastaj tortën.

***

Enigmë post-mesjetare: kalon dot D.V.-ja në brimë të gjilpërës?

***

Në Epir hanë vetëm qershitë, tortat ua hedhin qenve.

***

Animalistët në Tiranë duan ta lëshojnë shqiponjën nga flamuri.

***

U prish Epiri per një çikë uzo.

***

Vrau veten me tortë. S’mund t’i duronte më qershitë.

***

Kur të mos ketë më bërryla per të hipur, ke arritur në Stamboll.

***

Teatri i Kukllave, tha: ne në skenë, kukllat në sallë.

***

Në Epir nuk lënë qershi të bjerë në tortë.

***

Ky është burg model; prit kur të shohësh të vërtetin.

***

Një shtet ku policët u bien qemaneve, mbetet në dorë të mësuesve (Le Nin).

***

Ia shkopsita në ëndërr filatelistes pullat e postës.

***

Edhe viçat qumësht lope pijnë dhe s’i gjen gjë prej gjëje.

***

Ca blejnë lubrifikant për buzët.

***

Shqiptarët janë populli më i varfër në Shqipëri.

***

Zi buke në Idaho. Nuk gjen bukë të zezë.

***

Po t’i ndajmë binarët më dysh, kujt i mbetet treni?

***

Në Epir i japin me qira shtëpitë publike.

***

Në Epir pjell gjeli në derë të hanit.

***

“Po ti, s’ke ndonjë gjë për të thënë?” e pyetën memecin.

***

Kush e prishi kompjuterin e parë shqiptar?

***

Kjo karrotë nuk përmban shumë vitamina. Prandaj e ka lëkurën me puçrra.

***

Në Epir qershinë e mbjellin në tortë.

***

Hoqi të zitë e ullirit në Idaho. E morën per të zi.

***

Po ata që s’hypin në taksi, pse paguajnë taksa?

***

Në Epir mbreti shkon në hale me veturë.

***

Edhe unë vegjetarian jam, i tha lisi bredhit.

***

Në Epir ujqërve u japin hashash natën.

***

“Kur do të martohemi, Sonja?” “Prapë?”

***

Qingji që do të hamë sonte i kishte sytë e shtrembër.

***

Në Epir kaktusin e ujitin me ujë deti.

2 Komente

Komentet janë mbyllur.

Zbuloni më tepër nga Peizazhe të fjalës

Pajtohuni tani, që të vazhdoni të lexoni dhe të përfitoni hyrjen te arkivi i plotë.

Vazhdoni leximin