ANKETA PËR REFORMËN

Instituti “Përtej numrave janë shifrat” ka botuar ditën e sotme anketat më të fundit lidhur me reformën e drejtësisë. Po përcjellim më poshtë disa nga rezultatet më pak domethënëse, duke dhënë pyetjet e përqindjet e përgjigjeve të qytetarëve:

 1. Çfarë është reforma e drejtësisë?
 • Lojë kukafshehthi 21%
 • Pesëkatësh me letra 39%
 • Lojë Pokemoni 39%
 • Grusht i hekurt i popullit 1%
 • Nuk e di 0%
 1. Cili është synimi i reformës së drejtësisë?
 • Hyrja në Ballkan 11%
 • Gjelbërimi i kryeqytetit 24%
 • Riciklimi i plehrave 35%
 • Drejtësia e reformës 10%
 • Kushedi 20%
 1. Çfarë është projektligji “Për disa shtesa dhe ndryshime në ligjin nr. 8417, datë 21.10.1998 “Kushtetuta e Republikës së Shqipërisë”, e ndryshuar”?
 • Ligj 3%
 • Projekt 33%
 • Shtesë kati 13%
 • Rregullore palestre 23%
 • Tjetër 28%
 1. A mendoni se reforma në drejtësi do ta pastrojë detin nga algat?
 • Po 97%
 • Jo 3%
 1. Cila forcë politike ishte në favor të reformës?
 • Edi 25%
 • Luli 25%
 • Liri 25%
 • Ambasadat e brendshme 25%
 • Tjetër 25%
 1. Çfarë është vetting (vetingu)?
 • Miting i paautorizuar 40%
 • Lojë pingpongu pa pallaska 15%
 • Veto me -ing prapa 25%
 • Model flokësh koreanoverior 11%
 • Tjetër 9%
 1. Çfarë pret pas reformës së drejtësisë?
 • Po 50%
 • Jo 50%
 1. Je apo jo dakord me reformën?
 • Me cilën reformë 20%
 • Fol për vete 10%
 • Reforma agrare ka qenë pozitive 30
 • Atë e dinë ata 30%
 • Nuk është puna ime 10%
 1. Çfarë qëndrimi kanë gjykatësit për reformën?
 • E kanë mendjen tek puna 99%
 • Ca ashtu, ca kështu 0,2%
 • E mbështesin për të mirën e vendit 0,3%
 • Nuk e mbështesin për të mirën e vendit 0,3%
 • Është mister 0,2%
 1. Beson apo jo tek anketat?
 • Po 100%
 • Jo 100%
 • Ndoshta 100%

2 Komente

 1. te kishe vendosur ca grafike te palexueshem, se e bejne sondazhin me te besueshem. Gjithashtu mungojne te dhenat mbi kampionimin dhe numrin e te anketuareve. Por besoj numri eshte 100% i banoreve shqiptare qe jane krenar se jane shqiptar, ose i atyre qe dalin ne oren 6 nga shtepia per ta pire kafen e mengjezit ne klub.

Lini një përgjigje

Zbuloni më tepër nga Peizazhe të fjalës

Pajtohuni tani, që të vazhdoni të lexoni dhe të përfitoni hyrjen te arkivi i plotë.

Vazhdoni leximin