GËZUAR 2016!

Të dashur lexues, miq dhe dashamirës të “Peizazhe të fjalës”,

Disa prej jush na lexojnë përditë, të tjerë kushedi shumë më rrallë – por ne ju jemi mirënjohës të gjithëve, për këtë vit që sapo u mbyll!

Gjatë 2015-ës ju kemi dhënë më shumë se 450 artikuj, ese dhe studime origjinale, rreth disa prej temave më të rëndësishme të kulturës, mediave, historisë, politikës, komunikimit, gjuhësisë dhe letërsisë.

Shpresojmë t’i keni shijuar dhe të keni përfituar prej tyre po aq sa ne.

Grupi drejtues i “Peizazhe të fjalës”

GËZUAR VITIN E RI 2016!

 

Prospect Park

Prospect Park, Brooklyn

 

 

 

 

2 Komente

Komentet janë mbyllur.

Zbuloni më tepër nga Peizazhe të fjalës

Pajtohuni tani, që të vazhdoni të lexoni dhe të përfitoni hyrjen te arkivi i plotë.

Vazhdoni leximin