TITANIKU YNË

E jashtëzakonshme – mahnitëse, ngjethëse, prekëse, përfshirëse –  shfaqja mbrëmë, në sallën e Universitetit të Arteve në Tiranë, e operës “Katër i Radës. Il Naufragio”, një bashkë-prodhim i Biennale di Venezia dhe Koreja (Lecce), bazuar në librin Il Naufragio të Alessandro Leogrande-s, me muzikë të Admir Shkurtajt, regji teatrale të Salvatore Tramacere-s, dhe libret të Alessandro Leogrande-s.

E ftoj lexuesin të ndjekë një version të kësaj vepre muzikore, dhe pikërisht premierën në Corderie dell’Arsenale, në 12 tetor 2014:

 

Nuk ka komente

  1. Linku i videos kishte një problem – tani besoj se është rregulluar.

Këtë e pëlqejnë %d blogues: