DYGJUHËSI

Për një çast, kujtova se titulli i këtij shkrimiShekullit ishte në anglishte.

Nuk ka komente

  1. Ndersa mua mu kujtuan thirrjet njezeri te njerezve gjate disa protestave te blloku ne Qershor te vitit te kaluar ne Tirane: “O Sali, mut mut mut” dhe “O Sali o legen, Kombinati po te vjen”.

Zbuloni më tepër nga Peizazhe të fjalës

Pajtohuni tani, që të vazhdoni të lexoni dhe të përfitoni hyrjen te arkivi i plotë.

Vazhdoni leximin