AVENTURAT E DINPAKUT

Ju kujtohen Aventurat e Dinpakut?

Të gjithë ata që e kanë pasur librin e fëminisë si unë, mund ta lexojnë falas në anglisht, në këtë faqe.

Natyrisht, ky përkthim nuk e ka hijeshinë as magjinë e versionit shqip, por së paku mund të shërbejë si një aide-mémoire…

Nuk ka komente

Zbuloni më tepër nga Peizazhe të fjalës

Pajtohuni tani, që të vazhdoni të lexoni dhe të përfitoni hyrjen te arkivi i plotë.

Vazhdoni leximin