MË ORTODOKS SE FMN-JA

nga Gjilpëra Disa muaj më parë në rrugët e Tiranës u zhvillua një protestë e çuditshme […]

UH, EVROPË!

nga Gjilpëra Lexoj në gazetën Frankfurter Allgemeine Zeitung[1] për një plan të disa vendeve evropiane se […]

EVAZIONI, KU NA HUMBI

nga Gjilpëra Pak blegtori dhe aritmetikë si fillim: Një fshat, dy barinj: njëri me 100 dele, […]

VAGON I SHKËPUTUR

2016 ka shumë gjasa që të jetë viti kur globalizimi shkoi në indietro. Globalizimi – intensifikimi […]

FITIMTARË DHE HUMBËS

nga Gjilpëra Nëse ka një përfundim që mund të thuhet me siguri nga përplasja e javëve […]

TAP, PO TAPË FARE

nga Gjilpëra “Kafetë i pagoi vetë, e hëngri!” – ngazëllehet Jovan Bregu te Pallati 176 për […]

NË EMËR TË MIQËSISË

nga Gjilpëra “Bankers” mposht qeverinë”, “Bankers Petroleum fiton betejën me qeverinë”, “Audituesi i jep të drejtë […]

PËRTEJ EVAZIONIT

nga Gjilpëra Nëse Ministri i Financave vërtet mendon se mund të mbledhë 330 milionë dollarë për […]

PUERTO RICO-N KU TA GJEJMË

Nga Gjilpëra Puerto Rico-n ku ma gjen, që të bëhemi si ata! Të ardhurat për frymë, […]

NJË HOTEL PËR BANKËN

nga Gjilpëra Në Maj të vitit 2010, ministri i atëhershëm i Financave, Ridvan Bode,dhe ish-guvernatori i […]

SI TË SHKATËRROSH NJË INSTITUCION

nga Gjilpëra Intensiteti i lartë i ngjarjeve pas skandalit të vjedhjes në degën e Thesarit të […]

TERAPIA QË VRET

nga Gjilpëra Gjatë një diskutimi të mëparshëm për terapinë e shokut, me kolegun komentues Cyprinodon Diabolis, […]

error: Vini re: Materiali është i mbrojtur me të drejta autori. Nëse keni nevojë për tekstin, lutemi lidhuni me një administrator të faqes!
Këtë e pëlqejnë %d blogues: