NJË BISEDË IMAGJINARE PËR INTERVISTAT

Intervistuesi: Kam përgatitur një numër pyetjesh që do të dëshiroja t’i diskutonim bashkë në bisedën tonë. […]

TIRANA030: A DIALOGUE

There is no word more abused by the Rama administration than that of transparency, which unsurprisingly […]

SYRI DHE FAQJA

Ky shkrim nisi si koment për temën DY ANËT E PËRGJIMIT por mori formë tjetër. E […]

error: Vini re: Materiali është i mbrojtur me të drejta autori. Nëse keni nevojë për tekstin, lutemi lidhuni me një administrator të faqes!
Këtë e pëlqejnë %d blogues: