XHAZI NË LITURGJI

nga Eda Zari “Soli Deo Gloria” a la John Coltrane Potenciali liturgjik i muzikës xhaz dhe […]

EDUKIMI PËRMES ÇEDUKIMIT

nga Eda Zari Kur do të heqim dorë nga metoda e konkurseve dhe përdorimit të termit […]

PËRSE KONCERT DHE JO PROTESTË PËR VJOSËN?

nga Eda Zari “Më mirë na pushkatoni, se të na merrni lumin.” Përse koncert dhe jo […]

SHËMTIA ETIKE DHE EMPATIA E SHTIRUR

Orvatjet e herëpashershme mediatike për të futur emrin Eda Zari në sirtarin “persona non grata” përmes […]

error: Vini re: Materiali është i mbrojtur me të drejta autori. Nëse keni nevojë për tekstin, lutemi lidhuni me një administrator të faqes!
Këtë e pëlqejnë %d blogues: