YOU ARE ALL SET, SISYPHUS!

You are all set, Sisyphus!

(Imazh i krijuar me AI)

Lini një përgjigje

Zbuloni më tepër nga Peizazhe të fjalës

Pajtohuni tani, që të vazhdoni të lexoni dhe të përfitoni hyrjen te arkivi i plotë.

Vazhdoni leximin