E PARA ISHTE FJALA

Siç ju kemi lajmëruar tashmë, nesër të shtunën 18 nëntor 2017 do të mblidhemi tek Instituti Çabej në Tiranë (rruga Qemal Stafa, no. 315), më parë për të prezantuar librin e ri “Fjalë për fjalë” (në orën 19:00) dhe më pas (në orën 20:30) për të kremtuar 10-vjetorin e revistës “Peizazhe të fjalës”. Janë dy ngjarje të ndryshme, me sinergji të shumta dhe pika të përbashkëta – autorin, tematikat dhe sidomos lexuesit. Për festën e dytë, të revistës, kemi përgatitur posaçërisht libërtha të vegjël, nga një për çdo vit të revistës, me tekste – ese, analiza, artikuj – përfaqësuese nga shumë prej autorëve që kanë shkruar tek ne. Është botim përkujtimor, unik dhe me tirazh të kufizuar, që kërkon të simbolizojë edhe lidhjen e faqes sonë me tekstin e shkruar dhe botën e librit.

 

Zbuloni më tepër nga Peizazhe të fjalës

Pajtohuni tani, që të vazhdoni të lexoni dhe të përfitoni hyrjen te arkivi i plotë.

Vazhdoni leximin