3 Komente

  1. Dardo, ke harruar të shtosh se ku u gjet ky ditar, që ti ia dhurove tani lexuesit. Sepse ka një stil që të bën të dyshosh se shkruesit do t’i ketë ndodhur ndonjë e pathënë.

    1. Komentin e mëparshëm e futa si shënim në fund të tekstit, çka mund ta ndihmojë lexuesin të krijojë një ide për autorin e panjohur.

Lini një përgjigje

Zbuloni më tepër nga Peizazhe të fjalës

Pajtohuni tani, që të vazhdoni të lexoni dhe të përfitoni hyrjen te arkivi i plotë.

Vazhdoni leximin