SHKOLLA E FRANKFURTIT 2.0

Shkolla e Frankfurtit 2.0 – Filozofia dhe mendimi kritik në epokën e internetit

posterÇ’ka për të qeshur në kulturën gjermane? Dhe ç’ka të bëjë filozofia me internetin?

Për këtë dhe shumë të tjera do të diskutohet në një mbrëmje të veçantë me gjermanistin amerikan Eric Jarosinski alias @NeinQuarterly si dhe me shkrimtarin Ardian Vehbiu.

Koha: e martë, 10 maj 2016, ora 19
Vendi: Tulla – Culture Center, Rr. Hiqmet Delvina, Tirana

Prezantim dhe në mbyllje diskutim në gjuhën angleze

Një bashkëpunim mes Ambasadës Gjermane dhe „Peizazhe të Fjalës“

error: Vini re: Materiali është i mbrojtur me të drejta autori. Nëse keni nevojë për tekstin, lutemi lidhuni me një administrator të faqes!
Këtë e pëlqejnë %d blogues: