DY LIBRA

Dy libra të mi të botuar në gjerdanin Excipere të shtëpisë botuese Çabej, Fraktalet e shqipes (2007)dhe Shqipja totalitare (2009) gjenden në stendën e shtëpisë botuese Kuçuk në Panairin e Librit, në katin e parë (djathtas hyrjes kryesore).

Ju kërkoj të falur për këtë njoftim me natyrë gjysmë personale, por ka shumë miq dhe lexues që m’i kërkojnë këta libra dhe më parë nuk kam ditur t’i orientoj si duhet.

Zbuloni më tepër nga Peizazhe të fjalës

Pajtohuni tani, që të vazhdoni të lexoni dhe të përfitoni hyrjen te arkivi i plotë.

Vazhdoni leximin