PRURJE

Miqtë dhe bashkëpunëtorët më kanë dërguar shumë tekste për blogun këtë fillimviti. Gjë e mrekullueshme në vetvete, bën që, për fat të keq, distanca mes afishimeve të tkurret. Kemi pasur një rregull, informale, për të lënë 24 orë të kalojnë nga një shkrim te tjetri – për momentin, këtë rregull po e pezulloj, që shkrimeve të mos u kalojë aktualiteti. Me këtë rast, i falënderoj të gjithë kolegët që e ruajnë interesin për logun tonë të debatit, si dhe të tjerët, të padukshmit që vizitojnë përditë.

Lini një përgjigje

Zbuloni më tepër nga Peizazhe të fjalës

Pajtohuni tani, që të vazhdoni të lexoni dhe të përfitoni hyrjen te arkivi i plotë.

Vazhdoni leximin