SMART GOOGLE

Më në fund një lajm i mirë për koleksionistët e humorit: kushdo mund ta blejë Agron Llakajn me çmim të arsyeshëm:

Mjaft të dish të kërkosh. Këtë xhevahir e gjeta këtu; nuk di pse, shërbimi ofrohet nga Google në serbo-kroatisht ose slovenisht.

Nuk ka komente

  1. Google oglasi është në turqisht mesa di unë. Google nuk ofron reklama në shqip sepse nuk ka treg të mjaftueshëm.

Zbuloni më tepër nga Peizazhe të fjalës

Pajtohuni tani, që të vazhdoni të lexoni dhe të përfitoni hyrjen te arkivi i plotë.

Vazhdoni leximin