ANTOLOGJI

U prezantua sonte, në Teatrin e Metropolit në Tiranë, antologjia me titull Shqipëria tregon, e cila përmbledh tregime nga 26 autorë të prozës shqipe bashkëkohore.

Antologjinë, të cilën e ka përgatitur Ardian Klosi dhe Elsa Demo dhe që përfshin edhe një tregim timin (jo të Maks Gjerazit), do ta gjeni në panairin e librit, në stendën e shtëpisë botuese K&B.

 

Zbuloni më tepër nga Peizazhe të fjalës

Pajtohuni tani, që të vazhdoni të lexoni dhe të përfitoni hyrjen te arkivi i plotë.

Vazhdoni leximin