RRETH KLASICIZMIT TË SUPOZUAR TË EDI HILËS

nga Raino Isto Këto ditë, përmes një Press Release, është shpallur hapja e ekspozitës vetjake së […]

ARTI BASHKËKOHOR NË HAPËSIRËN PUBLIKE

Një intervistë me Pleurad Xhafën Pleurad Xhafa është një artist i cili jeton dhe punon në […]

PARANOJË APO RIPARIM?

Mbi leximet paranojake dhe riparuese të artit socialist, ose, pse na vlen një lexim jo-dyshues i […]

MBI ARTIN BASHKËKOHOR NË SHQIPËRI

Disa Mendime Mbi Artin Bashkëkohor në Shqipëri: Nga Çështja e Historisë në Çështjen e Realizmit   […]

error: Vini re: Materiali është i mbrojtur me të drejta autori. Nëse keni nevojë për tekstin, lutemi lidhuni me një administrator të faqes!
Këtë e pëlqejnë %d blogues: