ROMANI ME ENVER (VERSIONI I PLOTË)

Po sjell të plotë, për lexuesin e interesuar, esenë time kushtuar Enver Hoxhës personazh në romanin Dimri i vetmisë së madhe, të Ismail Kadaresë. Kjo ese është botuar tashmë në katër pjesë, te Peizazhe të fjalës, por ndonjërit mund t’i vlejë edhe në versionin në PDF. Kam bërë fare pak ndreqje teknike dhe kam shtuar një paragraf për “pasqyrat për princat” (specula principum), si zhanër i letërsisë politike mesjetare. Skedarin në PDF mund të shihni dhe ta shkarkoni duke klikuar te linku në vijim.

Romani me Enver

Lini një përgjigje

Zbuloni më tepër nga Peizazhe të fjalës

Pajtohuni tani, që të vazhdoni të lexoni dhe të përfitoni hyrjen te arkivi i plotë.

Vazhdoni leximin