SENDET NË ROMË

Libri im “Sende që nxirrte deti”, me titullin “Cose portate dal mare” dhe i përkthyer nga Valentina Notaro gjendet tashmë në stendën e shtëpisë botuese Besa Editrice, në PANAIRIN E LIBRIT në Romë, që është hapur sot.

Fiera di Roma “Insieme”
Stand 12
Via Pietro di Coubertin

Po ashtu, librin mund edhe ta porositni – paraprakisht – në libraritë kryesore online: IBS.it, amazon.it dhe të tjera të ngjashme.

“Sende që nxirrte deti” është refleksioni i shqiptarit të viteve 1980, përballë detit dhe Italisë përtej: si kombinim i antropologjisë personale dhe historisë kulturore të Shqipërisë publike dhe private, të atyre viteve.

Autori, që e ka përjetuar Italinë edhe nga larg, edhe nga afër, rreket të brendashkruajë identitetin e vet në zonën ku këto dy eksperienca i mbivendosen njëra-tjetrës.

 

Zbuloni më tepër nga Peizazhe të fjalës

Pajtohuni tani, që të vazhdoni të lexoni dhe të përfitoni hyrjen te arkivi i plotë.

Vazhdoni leximin