PAS FESTIVALIT

Dy lajmërime për miqtë, dashamirësit dhe kuriozët, në lidhje me Festivalin e Letërsisë së Re nga Europa, që u zhvillua në NYC në fillim të nëntorit dhe ku isha i ftuar edhe unë si pjesëmarrës përfaqësues i Shqipërisë.

Pjesë nga paneli me temë Përgjegjësia në të shkruar mund të ndiqen tashmë në YouTube.

Pjesa e parë:

Pjesa e dytë:

Veç kësaj, revista “Brooklyn Rail” ka botuar një kapitull të romanit tim “Bolero”, përkthyer në anglisht nga Ani Gjika.

Zbuloni më tepër nga Peizazhe të fjalës

Pajtohuni tani, që të vazhdoni të lexoni dhe të përfitoni hyrjen te arkivi i plotë.

Vazhdoni leximin