INTERVISTA NË SHQIP

Më poshtë mund të ndiqni një regjistrim të bisedës sime me Rudina Xhungën në emisionin “Shqip”, i cili u transmetua nga Top Channel javën që shkoi.

Pjesa e parë:

Pjesa e dytë:

 

Zbuloni më tepër nga Peizazhe të fjalës

Pajtohuni tani, që të vazhdoni të lexoni dhe të përfitoni hyrjen te arkivi i plotë.

Vazhdoni leximin