SHESHI SKËNDERBEJ – 5 NËNTOR 2011

Nuk ka komente

  1. Më bëri pështypje që, në pllakatin e lajmërimit të punimeve në shesh, thuhet se ky projekt “u mundësua me ndihmën e Madhërisë së Tij Emirit të Kuvajtit Sabah Al-Ahmed Al-Jabber Al-Sabah”, por ndërkohë kam lexuar në media që punimet e tanishme nuk po përdorin fondin kuvajtian, i cili përkundrazi, po ruhet për t’u përdorur gjatë rikonstruksionit të sheshit tre vjet më pas. Fajin e ka Emiri, xhanëm.

Lini një përgjigje

Zbuloni më tepër nga Peizazhe të fjalës

Pajtohuni tani, që të vazhdoni të lexoni dhe të përfitoni hyrjen te arkivi i plotë.

Vazhdoni leximin