15 VJET PEIZAZHE TË FJALËS

Së shpejti, këtë fund muaji, 30 qershor, do të mblidhemi në Tiranë, për 15-vjetorin e revistës “Peizazhe të fjalës” – dhe nuk kish mënyrë më të mirë, për ta shënuar këtë moment, se një bisedë me Elsa Demon, në emisionin e saj Artes, në TVSH. Flasim për historinë e revistës, zgjerimin dhe transformimin e saj, projeksionin drejt së ardhmes, misionin e saj të kultivimit të mendimit kritik, marrëdhëniet me bashkëpunëtorët dhe lexuesit, ruajtjen e pavarësisë editoriale dhe të vijueshmërisë në vite, bashkudhëtarët dhe konkurrencën, pengesat që na është dashur të kapërcejmë dhe format e censurës – të gjitha këto në kontekstin e mediave kulturore sot në botën shqiptare.

(Do të ndajme me ju më shumë informacion rreth festës së 15 vjetorit së shpejti. Shënojeni datën!)

Zbuloni më tepër nga Peizazhe të fjalës

Pajtohuni tani, që të vazhdoni të lexoni dhe të përfitoni hyrjen te arkivi i plotë.

Vazhdoni leximin