NGA ANAKRONIZMI NË IDEOLOGJI (VERSIONI I PLOTË)

Po sjell të plotë, për lexuesin e interesuar, esenë time kushtuar anakronizmit historik si përftesë narrative, në romanin Ura me tre harqe të Ismail Kadaresë. Kjo ese është botuar tashmë pjesë-pjesë, te Peizazhe të fjalës, por ndonjërit mund t’i vlejë edhe në këtë trajtë. Skedarin në PDF mund të shihni dhe ta shkarkoni duke klikuar te linku (ikona) në vijim.

Nga anakronizmi ne ideologji

Zbuloni më tepër nga Peizazhe të fjalës

Pajtohuni tani, që të vazhdoni të lexoni dhe të përfitoni hyrjen te arkivi i plotë.

Vazhdoni leximin