RIMA TË PUTHURA

nga Arben Dedja

 

aradhe

peksimadhe

 

bukëvale

bukëshkale

 

buzë

bluzë

 

çerdhukël

bukël

 

dobare

harare

 

feçka

breçka

 

grackë

dackë

 

gjirafa

qafa

 

Ismail

tebdil

 

kalandër

skafandër

 

katund

gjithkund

 

kofshë

ofsh

 

koka

mendoka

 

krua

grua

 

kulpër

thupër

 

kullë

llullë

 

kundër[1]

thundër

 

lajtmotive

kopjative

 

llukanik

akademik

 

mall

shall

 

mbesolla

mesholla

 

martalloz

mitraloz

 

i parruar

i nderuar

 

pehriz

oriz

 

plep

sklepë

 

prapanicë

spicë

 

prift

qift

 

proletar

samar

 

puth

skuth

 

sisë

lektis

 

tingëllima

hingëllima

 

vargëtar

vargëtar[2]

 

vetull

shigjetull

 

vjell

kthjell

 

xhepfryrë

lëtyrë

 


(c) 2021, Arben Dedja. Të gjitha të drejtat të rezervuara.


[1] Në të dyja kuptimet e saj.

[2] I thonë edhe: vargër.

Lini një përgjigje

Zbuloni më tepër nga Peizazhe të fjalës

Pajtohuni tani, që të vazhdoni të lexoni dhe të përfitoni hyrjen te arkivi i plotë.

Vazhdoni leximin