ARKAPITË E FJALËS

Ja një bisedë e gjatë e Elsa Demos me mua, në emsionin “Arkapia”, ku folëm për marrëdhëniet midis letërsisë, ligjërimit subversiv dhe marrëzisë në regjimet totalitare; por edhe për disidencën sovjetike dhe shqiptare, skizofreninë “e plogët”, mjekimin e detyruar, Bulgakovin, Solzhenjicinin dhe Trebeshinën. Të gjitha tema që i kemi prekur te “Peizazhet” këto muajt e fundit.

Zbuloni më tepër nga Peizazhe të fjalës

Pajtohuni tani, që të vazhdoni të lexoni dhe të përfitoni hyrjen te arkivi i plotë.

Vazhdoni leximin