CARLSEN ANAND

Sapo ka filluar, në Sochi, match-i për titullin botëror në shah, midis kampionit Magnus Carlsen (Norvegji) dhe sfidantit Vishi Anand (Indi).

Pas një barazimi në lojën e parë, Carlsen fitoi të dytën, ndërsa Anand fitoi sot të tretën.

Ja një pozicion kritik nga loja e sotme, ku indiani Anand luante me gurët e bardhë.

I bardhi këtu vazhdoi 28. Ta1 dhe fitoi pas gjashtë lëvizjesh.

I bardhi këtu vazhdoi 28. Ta1 dhe fitoi pas gjashtë lëvizjesh.

Lojërat mund të ndiqen live këtu, me koment nga softueri Houdini dhe muhabete nga mjeshtër të ftuar.

 

Lini një përgjigje

Zbuloni më tepër nga Peizazhe të fjalës

Pajtohuni tani, që të vazhdoni të lexoni dhe të përfitoni hyrjen te arkivi i plotë.

Vazhdoni leximin