protesta

PAZOLINI NË TIRANË

Trazirat e sotme në Tiranë përbëjnë, midis të tjerash, edhe një kurth të përsosur për çdo […]

SOT NË TIRANË

Të gjithë pak a shumë e pamë se çfarë ndodhi sot në Tiranë; të gjithë gjithashtu […]

KUSH DËSHTON?

Në kuadrin e debatit tonë për raportin midis shtetit dhe dhunës si përgjigje ndaj dështimit të […]

URIA E GREVЁS

Sido që të përfundojë historia e grevës së urisë në Bulevardin e Tiranës, ngado që të […]

ME LOT NË SY

Gazin lotsjellës e kam provuar katër herë. Herën e parë, diku afër Mulletit, gjatë një zbori […]

SAKRIFICA DHE HERONJ

Sakrifica individuale si mesazh ndaj publikut, popullit, shtetit ose institucioneve gjithnjë përfaqëson një dilemë morale; edhe […]

FESTA TË LËVIZSHME

Sikurse e kemi marrë vesh gjerësisht nga mediat, dy ngjarje të rëndësishme javën që shkoi – […]

error: Vini re: Materiali është i mbrojtur me të drejta autori. Nëse keni nevojë për tekstin, lutemi lidhuni me një administrator të faqes!
Këtë e pëlqejnë %d blogues: