politika

ARTI I MONOLOGUT

[material i dërguar nga Ba Bái si koment, por që më duket se e meriton të […]

RISHKRIMI I HARTAVE

Gjatë një vizite që ia bëri “rajonit juglindor” në mars 2008, kreu i shtetit shqiptar Bamir […]

PARADOKSI I TEJPAMJES

Lajmet e këtyre ditëve të fundit për eksperimentin që do të kryhet së shpejti në Zvicër […]

NË DORË TË ZOTIT

Entuziastët e ekonomisë së tregut të shpjegojnë se sa më shumë të përhapet një produkt i […]

TË FSHEHTAT E SEKRETIT

Nëse teknologjia, e martuar me mendësinë dhe pasionet voyeuriste, i fut në krizë raportet midis privates […]

error: Vini re: Materiali është i mbrojtur me të drejta autori. Nëse keni nevojë për tekstin, lutemi lidhuni me një administrator të faqes!
Këtë e pëlqejnë %d blogues: