partitokracia

PARTITOKRACIA KUNDËR

Nëse partitokracia ka të bëjë me patologjinë e veprimtarisë normale të partive, me hipertrofinë e tyre […]

FAQE E RE, KISMET I RI

Rastësisht ndesha në një faqe të re, “Alternativa civile”, e cila premton se “jo vetëm do […]

PARTITË DHE QYTETARI

Të hënën, më datë 21 qershor 2011, botova në Shekulli një opinion në lidhje me partitokracinë […]

HUMBJE KOHE

Disa kritika ndaj shkrimit të fundit për partitokracinë në Shqipëri dhe financimin publik të partive më […]

KUNDËR PARTITOKRACISË

Çfarë i duhen qytetarit shqiptar partitë politike? E formuluar kështu, kjo pyetje mund të tingëllojë absurde, […]

PARTITË DHE PARATË

Kemi folur edhe herë të tjera për partitë politike sot në Shqipëri, rolin e tyre në […]

KUNDËR HOMOLOGIMIT

Shumë prej nesh e komentuan intervistën e fundit të ambasadorit të ShBA në Tiranë Arvizu, dhënë […]

SHEH RRUSHI RRUSHIN

Sot ishte dita kur u tha se do të largohej nga pushteti Mubaraku i Egjiptit, me […]

SIMETRI E PAKЁRKUAR

Ndarja në formë ushtarake e kampeve politike nё Shqipëri ёshtё tashmё para syve tё gjithkujt. Mё […]

DHËNDURËT E PLURALIZMIT

Vende dhe kultura me tradita pluraliste, liberale dhe demokratike, e organizojnë debatin dhe në përgjithësi konfliktin […]

error: Vini re: Materiali është i mbrojtur me të drejta autori. Nëse keni nevojë për tekstin, lutemi lidhuni me një administrator të faqes!
Këtë e pëlqejnë %d blogues: