TJETËR KRYPORE

Krypa është kthyer me projektin Epigraphica, të cilin mund ta ndiqni këtu. Projekti është i hapur, dhe do të pasurohet me vizatime të tjera ditët dhe javët e ardhshme. Vizitojeni faqen shpesh!

3 Komente

  1. Kujtova se Krypa po bënte një pushim “me valë të gjata”, por qeshë gabuar.

    Përgëzime, Krypa, e sukese në “epigrafizimin” e mbishkrimeve shqiptare: “Lart frymën revolucionare!”

  2. Krypa më kënaqi me pllakografinë e vet. Pllakat, edhe pse pllaka, përshkojnë e përshkruajnë një pjesë të madhe të historisë shqiptare, të re e të vjetër. Prekin edhe probleme që kanë pllakosur Shqipërinë e sotme.
    Elementet si “Combinatus” tek pllaka “Kthim në identitet II”, apo “Mero Baze” tek “Solence”, etj. më kthyhen humorin.
    Krypë, nëse e shikon këtë blog të lutem shto edhe një pllakë tjetër me diçiturën: “Dikur këtu ngrihej një fabrikë pllakash”.

Komentet janë mbyllur.

Zbuloni më tepër nga Peizazhe të fjalës

Pajtohuni tani, që të vazhdoni të lexoni dhe të përfitoni hyrjen te arkivi i plotë.

Vazhdoni leximin