teknologjia

TEKNOLOGJIA DHE DEMOKRACIA

Si sistem politik, demokracia është gjithnjë e hapur ndaj zhvillimit teknologjik, edhe pse jo çdo teknologji […]

DIJE TE IMAGJINUARA (II)

Para pak vjetësh, dhe pikërisht më 15 janar 2004, presidenti amerikan Bush u parashtroi qytetarëve të […]

TEKNOLOGJIA E PLAÇKITJES

Steve Jobs, CEO i Apple Inc., i pushtoi të gjithë titujt e lajmeve sot, me të […]

NË DORË TË ZOTIT

Entuziastët e ekonomisë së tregut të shpjegojnë se sa më shumë të përhapet një produkt i […]

PREMTIMI VOYEURIST

Jetojmë në një kohë kur publiku po shndërrohet në një masë voyeuriste, teksa kufijtë midis privates […]

error: Vini re: Materiali është i mbrojtur me të drejta autori. Nëse keni nevojë për tekstin, lutemi lidhuni me një administrator të faqes!
Këtë e pëlqejnë %d blogues: