TERAPI PAPARE

Shkarazi, në shaka e sipër, i them një personi që ka prindin psikoterapist se “në rastin […]

PANTEONI I BRENDËSIMIT INSTITUCIONAL TË KRITIKËS

Këtu e më shumë se dymijë vite më parë, Panteoni nisi të ndertohej si një tempull […]

KUSH E VRAU QYTETARIN?

nga Visar Konti Klipi i postuar nga Erion Veliaj dhe së fundmi edhe nga Edi Rama […]

error: Vini re: Materiali është i mbrojtur me të drejta autori. Nëse keni nevojë për tekstin, lutemi lidhuni me një administrator të faqes!
Këtë e pëlqejnë %d blogues: