KAZALSI DHE BAHU (IV)

nga Ilir Polena Është plotësisht e vërtetë që, siç thotë Kazalsi “ me ekzekutimin e muzikës […]

KAZALSI DHE BAHU (III)

nga Ilir Polena Një problem jo më pak i ndërlikuar, që ka tërhequr vëmendjen e studjuesve […]

KAZALSI DHE BAHU (II)

Nga Ilir Polena Me një gjykim të gjërë dhe dialektik diskuton Kazalsi për natyrën kombëtare dhe […]

KAZALSI DHE BAHU (I)

nga Ilir Polena Muzikanti dhe veprimtari i shquar spanjoll Pablo Kazals (Pablo Casals) paraqet një nga fenomenet […]

RRETH DISA TERMAVE SHQIP TË MUZIKËS

nga Ilir Polena Dihet së muzika është art i veçantë, që shprehet me tinguj, por që […]

error: Vini re: Materiali është i mbrojtur me të drejta autori. Nëse keni nevojë për tekstin, lutemi lidhuni me një administrator të faqes!
Këtë e pëlqejnë %d blogues: