MINISTRA PA MANDAT

Nga Zampanò Këtë punën e dorëheqjes së Ministrave si deputetë ende nuk e kam kuptuar mirë. […]

LAJMI DHE FAKTI

Nga Zampanò Lajmi është ky: Berisha bën lajm. Ngado që të hedhim sytë shikojmë Berishën. Mediat […]

LOJA E PRESIDENTIT

nga Zampanò Tani që zgjedhja e Presidentit të ri përfundoi, tani që polemikat erdhën duke u […]

KAMERA SHPIFËSE

nga Zampanò A kanë një pikëlidhje urimet e kryeministrit Berisha për vitin e ri të “dekriminalizimit të […]

MODELI BELG

nga Zampanò Të hënën, datë 13 qershor 2011, do të mbushet plot një vit që Belgjika […]

BASHA KADARESË

nga Zampanò Komisioni Qendror i Zgjedhjeve nuk e ka dhënë ende verdiktin për Bashkinë e Tiranës, […]

error: Vini re: Materiali është i mbrojtur me të drejta autori. Nëse keni nevojë për tekstin, lutemi lidhuni me një administrator të faqes!
Këtë e pëlqejnë %d blogues: