KUKULLA DHE KURVA NË KANDARIN E KADARESË

nga Eda Derhemi “Kukullën” e Kadaresë, roman shkruar pas vdekjes së nënës së vet, mendova t’ia … Vazhdoni me leximin e KUKULLA DHE KURVA NË KANDARIN E KADARESË