Laboratori

Fig. 3 Instalacioni i plotë me tablonë në sfond dhe “shën Thomain” e ulur përpara saj, Galeria Kombëtare e Arteve, 2010.

AURA E TRUPIT POLITIK (II)

nga Gëzim Qëndro 1.       Hapësira heterotopike  Një risi tjetër e veprës së propozuar nga Enkelejdi është […]

Fig. 1. Enkelejd Zonja, Vizitë në plagë, bojë vaji mbi pëlhurë, 2010.

AURA E TRUPIT POLITIK (I)

nga Gëzim Qëndro Sidoqoftë, një gjë është e sigurt […] trupi njerëzor është aktori kryesor i […]

error: Vini re: Materiali është i mbrojtur me të drejta autori. Nëse keni nevojë për tekstin, lutemi lidhuni me një administrator të faqes!
Këtë e pëlqejnë %d blogues: