publiku

PUBLIKU I POLITIKËS

Përpjekjet këmbëngulëse të administratës Rama, për t’i dhënë vend qendror artit dhe estetikës në jetën publike, […]

TË LASH DUART

Ka pasur reagime dhe polemika, pas lajmeve – besoj qëllimisht konfuze dhe të mbytura në opinion […]

ARIU NË SALLË

Cirku meriton respekt si formë e dëfrimit masiv, sidomos nga prindët që shpien atje fëmijët; por […]

PIRAMIDA SI GUR

Vera e këtij viti e gjeti të ashtuquajturën Piramidë nё qendёr tё debatit publik, i cili […]

PASPIRAMIDA

Për ndërtesat e arkitekturës moderniste kanë thënë se nuk i mbijetojnë dot destinimit të tyre, në […]

ALIBI TË RREZIKSHME

Komisioni hetimor i grupit parlamentar të PD-së ua ka rikthyer qytetarëve shqiptarë modelin e gjyqeve popullore. […]

DEMOKRACIA NË SHAH

Më 10 shtator 2010, të apasionuarit pas shahut anembanë patën rast të ndiqnin, online, një ndeshje […]

SEMAFORËT E ARTIT

Jorida Pasku, te Shekulli, shkruan për ekspozitën “Kush ka frikë nga e kuqja, e verdha, jeshilja”, […]

POLITIKA NË SHISH-E

Miratimi i ligjit të ri për SHISH-in duket temë kryesore në politikën e ditës, në Tiranë. […]

SQARIM I MËRZITSHËM

Nuk është hera e parë që, kur guxoj të shkruaj për ndonjë temë për të cilën […]

BESIMI NË INSTITUCIONE

Cilave institucione u besojmë më shumë, cilave më pak? Përgjigjja ndryshon sipas kulturave, ekonomive dhe sistemeve […]

AUTOPSI E ZEMERATES

Tema e “Skënderbeut” të Schmitt-it nuk ka qenë e vetmja e diskutuar në faqet e Shekullit […]

error: Vini re: Materiali është i mbrojtur me të drejta autori. Nëse keni nevojë për tekstin, lutemi lidhuni me një administrator të faqes!
Këtë e pëlqejnë %d blogues: