Interneti

TREGU GRATIS I BOLLËKUT

Siç mund të pritej, libri i fundit i Chris Anderson, Free: The Future of a Radical […]

KOMUNIZMI MEDIATIK

Sot praktikisht askush prej nesh nuk paguan më për informacionin; meqë e merr të gatshëm në […]

LIRIA INTRA MUROS

Vallë i duhet botës një Internet i ri? John Markoff, i The New York Times, mendon […]

VIRTYTI I MODERIMIT

Diskutimi për lirinë e fjalës ka vlerë kryesisht në tri drejtime: (1) për individin që ka […]

KONFEKSIONIM MENDJESH (III)

  Çështjen e dijes dhe të padijes këtu në blog e kemi diskutuar në dy aspekte: […]

TEKNOLOGJIA E PLAÇKITJES (III)

    Një histori që e rrëfejnë ndonjëherë, për të provuar se shkëmbimi i informacionit, në […]

BATHORJA E EUROPËS

Sipas një studimi kontinental të kryer tani së fundi nga GfK Austria (vetëm këtë nyjë arrita […]

DANEZËT E INTERNETIT

Forumet e diskutimeve në Internet janë në thelb komunitete virtuale, të cilat realizohen dhe riprodhohen, sikurse […]

error: Vini re: Materiali është i mbrojtur me të drejta autori. Nëse keni nevojë për tekstin, lutemi lidhuni me një administrator të faqes!
Këtë e pëlqejnë %d blogues: