institucionet

NUK ZË

Gjatë një bisede pak ditë më parë për ndërvarësinë e shoqërisë civile në Shqipëri nga “donacionet” […]

MËSIME ITALIANE

Është kur ndihet e rrezikuar në themelet e veta, që çdo shoqëri merr edhe vendimet më […]

KARAGJOZI

Në shkrimin e fundit të vetin me titull RRAPA-SHTRAPA, Xha Xhai flet përveç të tjerash dhe […]

NGA INSTITUCIONET TE SHANTAZHI

Në raportet e organizatave ndërkombëtare mbi sistemin politik në Shqipëri më së shumti jepen rekomandime mbi […]

TA NGREMË

Fjalët ndërkombëtare institucion dhe institut e kanë prejardhjen, në analizë të fundit, nga latinishtja institutus, pjesore […]

LE TË HAPEN FJALORËT

Dita e sotme ishte relativisht më e qetë se të tjerat, sa i përket krizës institucionale […]

A E DINIM SE…

Shteti në Shqipëri po kalon një krizë institucionale, me pasoja që do t’i ndihen për shumë […]

PUSHTET ABSOLUT, SHTET OPSIONAL

Fakti i parë (citoj nga “Shekulli”): Që në orën 12:00 të mesditës së djeshme, prokuroria e […]

SOT NË TIRANË

Të gjithë pak a shumë e pamë se çfarë ndodhi sot në Tiranë; të gjithë gjithashtu […]

SHTETE QË PIKOJNË

Këto ditë, e vetmja mënyrë për të shpëtuar nga zallahia rreth Wikileaks është të fshihesh, si […]

DOBIA E GRUPIT

Lajmi i hidhur për vdekjen e poetit Ndoc Gjetja, të cilin e njihja pak, më kujtoi […]

HARTAT E MOSBESIMIT

Çështja e marrëveshjes së kufirit detar me Greqinë u përfol me javë të tëra në mediat e […]

error: Vini re: Materiali është i mbrojtur me të drejta autori. Nëse keni nevojë për tekstin, lutemi lidhuni me një administrator të faqes!
Këtë e pëlqejnë %d blogues: